WIE ZIJN WIJ?

Hoe Loonbedrijf Geelen is begonnen
Henk Geelen is in 1980 een maatschap aangegaan met zijn vader in de melkveehouderij. Naast de melkveehouderij is hij in 1992 begonnen met loonwerkzaamheden o.a. zodenbemesten met een Joskin mengmest ton, schudden en duinen van gras, ploegen en maïs zaaien.

In 2006 werd het machine park uitgebreid en begonnen ze met maaien, schudden, duinen, persen en wikkelen van gras voor eigen gebruik, collega melkveehouders of anderen.

In 2007 is het loonbedrijf gevestigd op de Timmermannsweg 102 te Ysselsteyn waarna zij in 2008 zijn gestopt met de melkveehouderij en zij volledig hebben ingezet op de loonwerk activiteiten in de agrarische sector.


Visie
Met behulp van diverse diensten staan ze het hele jaar voor hun klanten klaar en hopen ze door hun goed kwalitatieve geleverde werk, uw vertrouwen te kunnen winnen en te behouden. Loonbedrijf Geelen is u graag van dienst!

Via deze website willen ze u een beeld geven van wat hun bedrijfsactiviteiten zijn, en proberen ze u op de hoogte te houden van belangrijk nieuws omtrent hun bedrijf.

Als u vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om met Henk en Rianne contact op te nemen; zie hiervoor de contactgegevens.
 

Een betrouwbare partner die altijd met u meedenkt